JIMLOS AB är i första hand en personlig webbyrå för mindre företag och föreningar. Vi gör bl a hemsidor för Internet, men även traditionella trycksaker. Vi samarbetar med flera webbhotell och kan erbjuda kompletta lösningar för dina hemsidor med allt från registrering av domännamn till registrering på sökmotorer. Vi kan även hjälpa dig med en del övriga tjänster, se under fliken "Övrigt" nedan!
Hem Företaget Webbdesign Övrigt Exempel Kunder FAQ Kontakt

Allt om Karlskrona på Internet
Vi står bakom sajten Allt om Karlskrona på Internet med adressen www.karlskrona.nu som har varit online sedan november 1997. Tanken bakom sajten är att ordna en startsida med information om Karlskrona samt att göra länkar till så mycket som möjligt som handlar om Karlskrona på nätet. Sidan har tyvärr till stor del varit vilande en stor del av tiden sedan 1997, men sedan sommaren 2004 är den åter online och det har varit glädjande att se att antalet besökare ständigt växer. I januari startade också Karlskronabloggen som är den sajt som har flest besök!

Gamla Vykort
Vi står även bakom sidan Gamla Vykort - Samlingsplats för vykortssamlare i Sverige och övriga Norden med adressen www.gamlavykort.nu som har funnits på nätet sedan våren 2000. Det är en samlingsplats med all tänkbar information för vykortssamlare. Samlandet av gamla vykort har senaste åren ökat stadigt, vilket inte minst märks på auktionssajten Tradera där priserna för ovanliga kort ibland drar iväg ordentligt. Gamla Vykort har bl a ett mycket populärt Forum med nästan 1500 registrerade medlemmar. Besöksantalet varierar i regel mellan 200 och 400 besökare per dag, vilket är en mycket bra siffra för en sajt med så begränsad intressekrets, men förhoppningsvis hittar även de som inte samlar vykort intressanta artiklar på sajten.

Vebbhotellet - Sveriges bästa webbhotell
Vebbhotellet www.vebbhotellet.se är en sajt från sommaren 2007. Det är tänkt som en skämtsam drift med Sveriges webbhotellbransch och sajten har väckt en del uppmärksamhet, vilket känns mycket positivt!

JIMLOS AB, Norra Möllebacksgränd 1 A, 371 34 Karlskrona. E-post info@jimlos.se


Så blir du partner med Google och tjänar pengar på dina hemsidor!
Det är inte så svårt att tjäna pengar på hemsidor med olika "affiliate"-program
Här kan du läsa vår test av olika svenska webbhotell!