JIMLOS AB är i första hand en personlig webbyrå för mindre företag och föreningar. Vi gör bl a hemsidor för Internet, men även traditionella trycksaker. Vi samarbetar med flera webbhotell och kan erbjuda kompletta lösningar för dina hemsidor med allt från registrering av domännamn till registrering på sökmotorer. Vi kan även hjälpa dig med en del övriga tjänster, se under fliken "Övrigt" nedan!
Hem Företaget Webbdesign Övrigt Exempel Kunder FAQ Kontakt

Framställning av trycksaker
Vi arbetar även med framställning av trycksaker i form av medlemstidningar, reklamfoldrar, vykort, visitkort, affischer, böcker och .PDF-dokument. Vi sköter hela processen inklusive kontakter med tryckeriet. Alla trycksaker och .PDF-dokument görs med Adobe Indesign3. Kontakta oss för mer information, referenser eller offert!

Skanning av bild och text
Behöver du hjälp med skanning av fotografier eller texter står vi även till tjänst med detta till ett både fast och billigt pris. Varför lägga tid på att skriva in gamla texter som går att skanna? Kontakta oss för information och prisuppgifter!

Digitalfotografering
Vi hjälper dig med digitalfotografering, både om du behöver bilder till din hemsida eller bilder i andra sammanhang. Behöver du t ex bilder till en företagspresentation kan vi komma till ditt företag och ta bilder som du sedan kan få på CD-skiva samma dag. Vi är öppna för alla förslag!

Sökmotoroptimering
Vi kan hjälpa dig att få en så framskjuten placering som möjligt i de olika sökmotorerna på internet. Ta gärna en kontakt om du är intresserad av denna tjänst!

Tjäna pengar på dina hemsidor
Är du intresserad av att sälja reklam på dina hemsidor kan vi hjälpa dig med tips kring detta och även med att få igång en sådan tjänst på just dina hemsidor. Det finns idag många s k affiliateprogram på nätet som är helt kostnadsfria att ansluta sig till. De mest kända i Sverige är Google Adsense, Tradedoubler och Double och det är bara att kontakta oss så kan du få tips kring detta! Du kan även läsa två artiklar vi skrivit kring detta genom att klicka på länkarna längst ned på denna sida!




Google


JIMLOS AB, Norra Möllebacksgränd 1 A, 371 34 Karlskrona. E-post info@jimlos.se


Så blir du partner med Google och tjänar pengar på dina hemsidor!
Det är inte så svårt att tjäna pengar på hemsidor med olika "affiliate"-program
Här kan du läsa vår test av olika svenska webbhotell!