JIMLOS AB är i första hand en personlig webbyrå för mindre företag och föreningar. Vi gör bl a hemsidor för Internet, men även traditionella trycksaker. Vi samarbetar med flera webbhotell och kan erbjuda kompletta lösningar för dina hemsidor med allt från registrering av domännamn till registrering på sökmotorer. Vi kan även hjälpa dig med en del övriga tjänster, se under fliken "Övrigt" nedan!
Hem Företaget Webbdesign Övrigt Exempel Kunder FAQ Kontakt

Design av hemsidor
Vi har över 15 års erfarenhet av design av hemsidor och erbjuder nytillverkning av hemsidor allt från mindre lösningar i form av enkla HTML-sidor med bilder till mer avancerade databaslösningar. Vi kan även åta oss att underhålla, utveckla och uppdatera befintliga webbsajter i samråd med dig som kund. Vi hjälper också till med andra internetrelaterade tjänster, t ex anmälan av nya hemsidor till sökmotorer så att sidorna verkligen hittas av de som söker på nätet. Kontakta oss för mer information!

Webbhotell för dina hemsidor
Vi samarbetar med Ballou Hosting Intelligence för mer avancerade lösningar och med Motellet för vanliga webbhotellpaket. Båda företagen har sina driftsäkra servrar och internetuppkopplingar i Karlskrona. Vi föreslår bästa lösningen för just ditt företag oavsett om du behöver en egen server eller bara en enkel hemsida. Genom våra samarbetspartners hjälper vi även till med registreringar av egna domännamn. Kontakta oss för mer information!

JIMLOS AB, Norra Möllebacksgränd 1 A, 371 34 Karlskrona. E-post info@jimlos.se


Så blir du partner med Google och tjänar pengar på dina hemsidor!
Det är inte så svårt att tjäna pengar på hemsidor med olika "affiliate"-program
Här kan du läsa vår test av olika svenska webbhotell!